OFERTË PËR SHITJEN E VETURËS ZYRTARE

OFERTË PËR SHITJEN E VETURËS ZYRTARE

Prishtinë, 25.05.2021

 

Oda Ekonomike e Kosovës

 

 

 

OFERTË

PËR SHITJEN E VETURËS ZYRTARE

 

Oferta për shitjen e veturës zyrtarë të Odës Ekonomike të Kosovës, me këto karakteristika si në vijim:     

 

Tipi: SKODA-CZFABIA 1.2 HTP                                               

Ngjyra: E ARTË METALIKE                        

Numri i sasisë: TMBPY16Y864569691

Viti i prodhimit: 2006 

Lloji i karburantit: Benzinë

Kapaciteti (në cm3): 1198

Nr. i ulëseve:5 ( Pesë)   

Qëllimi i përdorimit: Zyrtar

Nr. i tabelave : 01 485 CF

 

 

Sipas vlerësimit të Komisionit, veturës në shitje i është caktuar çmim: 1,056.00€.

Oferta me çmim më të lartë do të mirret parasysh.

 

 

Ofertimi është i hapur për të gjithë ofertuesit e interesuar apo kërkesën për blerje mund ta dërgoni në këtë email adresë: Fatmire.shala@oek-kcc.org, deri me datën 31.05.2021.

Vetura gjendet në parkingun e OEK-ut, dhe të interesuarit mund ta inspektojn veturen në shitje çdo ditë pune nga ora 08:00-16:00

 

Me respekt

Oda Ekonomike e Kosovës

Publikuar më 25.05.2021