Sondazh i Forumit Investiv të Odave të Ballkanit Perëndimor 6 (WB6 CIF) mbi treguesit kryesorë të performancës dhe Zbatimi i Planit të Veprimit të Tregut të Përbashkët Rajonal

Sondazh i Forumit Investiv të Odave të Ballkanit Perëndimor 6 (WB6 CIF) mbi treguesit kryesorë të performancës dhe Zbatimi i Planit të Veprimit të Tregut të Përbashkët Rajonal

WB6 CIF lancoi një anketë mbi treguesit kryesorë të performancës dhe zbatimin e Planit të Veprimit të Tregut të Përbashkët Rajonal.

 

Rezultatet e Sondazhit do të ofrojnë mbështetje për hartuesit e politikave në Ballkanin Perëndimor për të krijuar masa të sakta dhe për të përshpejtuar aktivitetet në drejtimin e duhur, ku përgjegjësi e tyre është të krijojnë një mjedis më të mirë për të bërë biznes në të gjithë rajonin.

 

Ju mund të qaseni në anketë duke klikuar (këtu) here dhe gjithashtu ju lutemi keni parasysh që anketa do të qëndrojë e hapur për plotësimin deri më 6 Tetor.

Publikuar më 30.09.2021