“ANALIZA FINANCIARE”

“ANALIZA FINANCIARE”

Të nderuar ndërmarrës,

Ju njoftojmë se ODA EKONOMIKE E KOSOVËS në bashkëpunim me FIFO LLC, organizojnë trajnimin e radhës me temën:

“ANALIZA FINANCIARE”

TEMAT E DISKUTIMIT:

Rëndësia e analizës financiare në kompani;

Analiza e raportimit financiar sipas standardeve ndërkombëtare dhe nevojave të ATK-së;
Koeficientët financiar (ROI, ROE, ROA);
Likuiditeti dhe solvenca;
Rëndësia e këshillimit financiar;
Këshillimi kundër mashtrimit në raportim;
Ndikimi i teknologjisë në fushën e analizave financiare (sfidat dhe mundësitë);
Raste studimi dhe detyra praktike me analizat financiare (përmes softuerit Pro-Data).

GRUPET E INTERESIT

Të punësuar në kompani private/publike,

Pronarë të bizneseve të vogla ose të mesme,
Menaxher të bizneseve të mëdha,
Persona tjerë që i lidhin interesa të fushës financiare,
Stundent, të papunë, apo të punësuar tjerë.

TË DHËNAT TJERA

Trajnimi është i orientuar nga praktika dhe mbahet në qendrën e FIFO-s në Prishtinë.

Vendi i mbajtjes së trajnimit: Qendra e FIFO-s - Ulpiana S/12, Rr. "Hakif Zejnullahu" I-1– Prishtinë.

Ligjërues: Luan Matoshi

Data e trajnimit: 26 -27 Shtator, 2018

Ora: 10:00 – 15:00 h

Çmimi: 75 Euro/për person

Në fund të trajnimit, të gjithë pjesëmarrësit do të pajisen me certificatë të pjesëmarrjes, të lëshuar nga Oda Ekonomike e Kosovës dhe FIFO.

 

 

SI TË APLIKONI?

 

 

Aplikimin mund ta bëni online përmes:  www.fifo-ks.com/oek

 

Për pyetje shtesë, Ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në çdo kohë, në nr. e tel. 045 671 444

 

Publikuar më 14.09.2018