N J O F T I M

N J O F T I M

Të nderuar anëtarë të Organeve Drejtuese të Odës Ekonomike të Kosovës.

Ju njoftoj se në shkresën si më poshtë drejtuar Institucioneve të Qeverisë së Republikës së Kosovës gjeni përmbledhjen e harmonizuar të propozimeve të Odës Ekonomike të Kosovës për mbështetjen e sektorit privat, pas përhapje së pandemisë me Covid-19.

Me këtë rast falenderojm të gjithë anëtarët e Kuvendit të OEK-ut dhe përfaqësuesit e Shoqatave sektoriale, për kontributin e dhën për identifikimin dhe harmonizimin e kërkesave të OEK.

Urojm që këtë pandemi ta menaxhojm sa më lehtë të gjithë s’bashku. 

 

Kryesuesi i Kuvendit të OEK

Ruzhdi Kurtishaj

Image
Image
Publikuar më 27.03.2020