MENAXHIMI I KONTRATAVE NË BIZNES

MENAXHIMI I KONTRATAVE NË BIZNES

 

Të nderuar ndërmarrës,

 

Ju njoftojmë se ODA EKONOMIKE E KOSOVËS, organizon trajnimin e radhës me temën:

 

“MENAXHIMI I KONTRATAVE NË BIZNES”

 

 

 

 

 

 

TEMAT E DISKUTIMIT:

 

Elementet dhe kriteret që duhet t’i përmbajë një kontratë?
Klasifikimi i kontratave;
Mënyrat e lidhjes (nënshkrimit) të një kontrate?
Kontrata me kohë të caktuar dhe të pacaktuar;
Kontrata e përhershme dhe kontrata kolektive;
Kontrata për punë specifike;
Kontratat e furnitorëve dhe blerësve;
Kontratat e palës së tretë dhe autorizimet;
Shkëputja e kontratës dhe procedurat e saj?
Deklarata e konfidencialitetit;
Cilët janë mekanizmat ligjore në raste të shkeljes së kontratës?
Shembuj praktik në biznese kosovare.

 

SI TË APLIKONI?

 

 

Aplikimin mund ta bëni online përmes:  https://goo.gl/forms/4BbDtMd70bWFM3E43

 

 

 

Vendi i mbajtjes së trajnimit: Oda Ekonomike e Kosoves, "Nëna Terezë”, Nr.20 -Prishtinë.

 

Ligjërues: Liridon Alidemaj

 

 

Data e trajnimit: 28 Shkurt -01 Mars 2019

Ora: 10:00 – 15:00 h

Çmimi: 75 Euro/për person

 

Në fund të trajnimit, të gjithë pjesëmarrësit do të pajisen me certificatë të pjesëmarrjes, të lëshuar nga Oda Ekonomike e Kosovës.

 

 

 

 

 

Për pyetje shtesë, Ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në çdo kohë, në nr. e tel. 045 671 444

Publikuar më 13.02.2019