“MARKETINGU PËRMES MEDIAVE SOCIALE”

“MARKETINGU PËRMES MEDIAVE SOCIALE”

Të nderuar ndërmarrës,

 

Ju njoftojmë se ODA EKONOMIKE E KOSOVËS, organizon trajnimin e radhës me temën:

 

“MARKETINGU PËRMES MEDIAVE SOCIALE”

 

TEMAT E DISKUTIMIT:

 

 Çka janë mediat sociale?
 Çka është marketingu me mediat sociale?
 Rëndësia e marketingut me mediat sociale;
 Si dhe sa ndikon prezenca e një biznesi në mediat sociale?
 Demonstrimi i përdorimit të mediave sociale (templetes), ideale për biznesin tuaj;
 Pëdorimi i fjalëve dhe imazheve kyçe në postime (reklama) të ndryshme;
 Si të avanconi biznesin tuaj me social media marketing?
 Strategjia e rritjes të shikushmërisë në mediat sociale;
 Si të menaxhoni reklamat në mediat sociale?
 Ligjet e mediave sociale;
 Siguria ne mediat sociale;
 Shembuj praktikë nga biznese kosovare dhe ndërkombëtare.

 

GRUPET E INTERESIT

 

Të punësuar në kompani private/publike,
Pronarë të bizneseve të vogla ose të mesme,
Menaxher marketingu të bizneseve të mëdha,
Të punësuar në biznese të vogla ose të mesme
Stundent, të papunë, apo të punësuar tjerë.

SI TË APLIKONI?

 

Aplikimin mund ta bëni online përmes: 

https://goo.gl/forms/EM34CMqpaUeomzCm1

 

 

TË DHËNAT TJERA

 

Trajnimi është i orientuar nga praktika dhe do të trajtohen rastet më të mira të marketingut online (mediave sociale) për të cilat bizneset kanë nevojë dhe të cilat përdoren nga brendet më të mëdha botërore.

Vendi i mbajtjes së trajnimit: Oda Ekonomike e Kosovës, "Nëna Terezë”, Nr.20 -Prishtinë.

 

Ligjërues: Qendrim Gashi

 

Data e trajnimit: 26 -27 Nëntor, 2018

Ora: 10:00 – 15:00 h

Çmimi: 85 Euro/për person

 

Në fund të trajnimit, të gjithë pjesëmarrësit do të pajisen me certificatë të pjesëmarrjes, të lëshuar nga

Oda Ekonomike e Kosovës.

Publikuar më 08.11.2018