FTESË - Panairit të Përgjithshëm Ndërkombëtar  ‘’Prishtina 2018’’

FTESË - Panairit të Përgjithshëm Ndërkombëtar ‘’Prishtina 2018’’

FTESË

Ftoheni të merrni pjesë në hapjen solemne të Panairit të Përgjithshëm Ndërkombëtar  ‘’Prishtina 2018’’. Panairi organizohet nga Oda Ekonomike e Kosovës mbështetur nga Qeveria e Republikës së Kosovës.

Panairi mbahet prej datës 18-21 prill 2018, në Qendrën e Panaireve, fshati Shkabaj, Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë.

Ceremonia e hapjes solemne të Panairit bëhet më 18 prill 2018, në ora 11:00.

 

Pjesëmarrja juaj do të na nderojë dhe do ta bëjë këtë ngjarje më madhështore.

 

Me respekt,

 

Safet Gërxhaliu

Kryetar

 

Publikuar më 16.04.2018