Ftesë për Meida (URGJENTE)

Ftesë për Meida (URGJENTE)

Ftesë për Meida (URGJENTE)

 

Data: 30.03.2018

Ora: 16:00

Vendi: Zyret e OEK-ut

 

Oda Ekonomike e Kosoves organizon konference per media lidhur me situaten e krijuar per furnizim me energji elektrike dhe veshitiresite me te cilat po ballafaqohet KOSTT-i.

Duke pasur parasysh faktin e interferimit te Serbise ne transmisionin e energjise elektrike dhe demet qe po ia shkakton ekonomise kosovare  e ne vecanti KOSTT-it i cili eshte ne problem te medha dhe ka nevoje urgjente per ndihme financiare ne vlere prej 1 milione euro, OEK alarmon institucionet qe kete problematike ta marrin me prioritet dhe seriozitet sepse shkycja eventuale e KOSTT-it dhe Kosoves nga transmisioni evropian do te kete pasoja te pa konpensuara, qofte ne aspektin intern qe ka te beje me aspektin ekonomik social, nderetnik dhe reputativ po ashtu do te kete edhe pasoja negative ne aspektin ekstern qe ka te beje me vendet evropiane, ne vecanti me qeverine gjermane qe ka qene mbeshtetese e KOSTT-it dhe do te demtohet imazhi I Kosoves.

 

Ju mirepresim!

Oda Ekonomike e Kosoves.

Publikuar më 30.03.2018